Sodeluj

Sodelovanje na najprestižnejšem dogodku leta pomeni izjemno priložnost za širitev slovenskega znanja in gospodarstva na nove trge. Slovenski paviljon bo šest mesecev prostor spoznavanja, druženja in ustvarjanja novih partnerstev, ki bodo zagotovo spremenila prihodnost slovenskega gospodarstva in utrdila prepoznavnost naše države v mednarodnem okolju. Podjetja in posamezniki, ki bodo izkoristili priložnost za sodelovanje, ki jo ponujata privlačna podjetniški in poslovni paket, bodo lahko z našo pomočjo v njem pripravili odmevne dogodke, srečanja in predstavitve. Vrvež obiskovalcev iz vsega sveta in poglobljeno zanimanje za Slovenijo bosta ustvarila pozitivno okolje, v katerem bo vsak dan nova priložnost za širitev poslovnih in osebnih znanstev z dodano vrednostjo.

Svetovna razstava Expo 2020 bo potekala v Dubaju, v samem središču poslovne in kulturne dejavnosti v delu sveta, kjer ima v mestu Dubaj svojo podružnico več kot 70% največjih svetovnih podjetij. Prav zato ponuja Expo 2020 izredno priložnost za učinkovito gospodarsko promocijo slovenskih podjetij ter sklepanje novih poslovnih vezi in partnerstev.

V skladu s smernicami nacionalne kampanje za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini »I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.« vabimo k sodelovanju Slovenska podjetja, ki s svojimi prebojnimi rešitvami izkazujejo ključne konkurenčne prednosti slovenskega gospodarstva: zeleno, ustvarjalno, pametno in bi se predstavila v okviru področij krovnih tematik na Slovenskem paviljonu.

Predstavite svetu svoje ideje in ustvarjajte nove poslovne priložnosti.

Za vsa pojasnila, povezana s sodelovanjem v okviru partnerskega programa, se obrnite na: .

Partnerski paket

Promocijski paketi

 

Želite sodelovati? Izpolnite prijavnico.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • instagram

#exposlovenia
#ifeelslovenia
#beethefuture

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60, SI-1000 Ljubljana +386 1 589 18 70