Na slovenskem paviljonu se svetu predstavlja iniciativa Living with a Green Heart

24.01.2022
Januarja in februarja 2022, se bo na slovenskem paviljonu Expo 2020, skozi serijo doživetih dogodkov, svetu predstavila iniciativa Living with a Green Heart. V prelomnem letu 2021 so tri slovenska podjetja Riko, Sophia Academy in Knauf insulation, aktivirala utrip zelenega srca.

Prvinski, trajnostni in v prihodnost zazrt utrip iniciative, je usmerjen k posamezniku, kot znanilcu sprememb. Serijo rednih wellbeing aktivnosti je iniciativa Living with a Green Heart na slovenskem paviljonu izvedla že v mesecu novembru in decembru, tokrat pa pripravlja serijo odmevnih dogodkov za poslovno javnost. Nekateri dogodki so se že odvili med 17. in 22. januarjem, drugi del dogodkov pa se bo odvil med 1. in 5. februarjem. Dogodki so zasnovani kot nepozabna izkušnja, ki bo prisotne umirila sredi drvečega ritma vsakdana ter jih skozi plesno - umetniški ter zabavno - družaben dogodek popeljala v najbolj pristen stik z vsemi posameznikovimi čutili. Prisotni bodo lahko užili prvinski utrip in ga stkali z edinstvenim značajem, ki ga ponuja avtentična, leseno zelena, srčna oaza slovenskega paviljona sredi dubajske puščave.

Več o iniciativi:

Iniciativo Living with the green heart, so zasnovala tri ozaveščena slovenska podjetja, Riko, Sophia Academy in Knauf insulation. Njihovo poslanstvo je nadgradnja siceršnjega zavedanja edinstvenosti narave in okolja ter njunega trajnejšega upravljanja. Elementom skupne odgovornosti in odgovornega aktivnega odziva na stalne spremembe v svetu so dodali razumevanje posameznika ter njegovo dejavno vlogo na poti v zrelejšo in trajnejšo prihodnost. Več o iniciativi na povezavi.

Fotografije v mediateki >>

Deli: FB TW
  • Facebook
  • Twitter
  • instagram

#exposlovenia
#ifeelslovenia
#beethefuture

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60, SI-1000 Ljubljana +386 1 589 18 70