Spoznajte zgodbo nastanka slovenskega paviljona na Expo 2020 v Dubaju!

13.12.2021

Kako je nastajal EXPO 2020 in kako slovenski paviljon? Kakšna je posameznikova vloga v tako velikem  projektu in kako lahko en človek naredi razliko. Razliko, ki se začne znotraj nas samih in aplicira na  okolje, ki ga odgovorno so-ustvarjamo. Spoznajte zgodbo skozi edinstveno prvoosebno izkušnjo gradbene inženirke Julije Gruden, ženske, ki je dve leti vodila gradnjo mogočnega Mobility districta Expo 2020 v Dubaju. Hkrati bo Julija na paviljonu gostila slovensko atletinjo in olimpijko Brigito Langerholc, ki bo skupno besedo predavanja, ki je #building predstavila s prikazom dihalno - sprostitvenih tehnik, za katere je zelena okolica slovenskega paviljona še kako primeren ambient.

Slovenski pavilijon in iniciativa Living with a green heart letošnjemu Expo 2020 prinaša edinstvene, praktično izkustvene ter presežne trenutke svetovno uspešnih posameznic, ki se zavedajo in uresničujejo svoje potenciale. Zgodbi Julije Gruden in Brigite Langerholc sta čisti navdih, kako lahko posameznici uresničita spremembe na poti v boljšo in prijaznejšo prihodnost našega planeta.

Julija in Brigita bosta svoji zgodbi na slovenskem paviljonu predstavljali vsak dan, vse od 13. do 18. decembra 2021 ob 17. in 18. uri.

Pridite in ujemite navdih slovenskih korenin.

Deli: FB TW
  • Facebook
  • Twitter
  • instagram

#exposlovenia
#ifeelslovenia
#beethefuture

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60, SI-1000 Ljubljana +386 1 589 18 70