Slovenski paviljon obiskali delegaciji paviljona iz Luksemburga in Portugalske. Veliko zanimanje za sodelovanje s slovenskimi podjetji.

27.10.2021
Slovenski paviljon je od odprtja Expa živahno stičišče mednarodnih dogodkov.

V preteklih dneh sta ga tako obiskali delegaciji nacionalnih paviljonov Luksemburga in Portugalske, ki sta si ogledali interaktivne predstavitve Slovenije in se z vodstvom našega paviljona pogovorili o priložnosti za skupne dogodke in povezovanje podjetij.

Obe delegaciji je predstavitev Slovenije navdušila, veliko zanimanje pa sta izkazali za zeleno fasado paviljona, ki velja za največjo zeleno fasado v Dubaju. Fasada, ki je plod slovenskega znanja, je tudi sicer magnet za poslovne in druge obiskovalce našega paviljona ter eden najpogostejših motivov objav slovenskega paviljona družbenih omrežjih.

Delegaciji paviljonov obeh držav sta z zanimanjem prisluhnili predstavitvi poslovnega programa na slovenskem paviljonu, za katerim stoji javna agencija Spirit Slovenija in v katerem sodeluje že več kot 200 podjetij. Podjetja se na Expu 2020 predstavljajo kot razstavljalci ali kot udeleženci poslovnih delegacij.

Fotografije v mediateki >>

Deli: FB TW
  • Facebook
  • Twitter
  • instagram

#exposlovenia
#ifeelslovenia
#beethefuture

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60, SI-1000 Ljubljana +386 1 589 18 70