Objavljen je javni natečaj za oblikovanje uniforme slovenske predstavitve na Expu 2020

12.04.2021
Javna agencija SPIRIT, ki je nosilka organizacijske in vsebinske izvedbe slovenske predstavitve na Expu 2020 v Dubaju, je objavila javni natečaj za izbiro uniforme osebja, ki bo sodelovalo na slovenskem paviljonu. Javni natečaj je odprt do 10. maja letos.

Slovenija se bo na Expu 2020 v Dubaju predstavila z lastnim paviljonom, ki prve obiskovalce tega dogodka že navdušuje z izvirno in svežo podobo. Pripoved o deželi, ki predstavlja zeleno srce napredne Evrope, bodo nadgradili številni dogodki, ki se bodo na našem paviljonu zvrstili med 1. oktobrom letom in 31. marcem prihodnje leto.

Nepogrešljiv del celovite predstavitve naše države pa bo tudi usklajena podoba osebja, ki bo skrbela za izvrstno podporo in počutje naših gostov v Dubaju.

Pri ustvarjanju uradnih oblačil slovenske predstavitve na Expu 2020 želimo izkoristiti vrhunsko znanje in ustvarjalni potencial slovenskih oblikovalcev tekstilij, zato smo jih k sodelovanju povabili z javnim natečajem. Natečaj bo odprt do vključno 10. maja letos, zatem pa bo komisija, v kateri bodo poleg predstavnikov naročnika, sodelovali tudi predstavniki izobraževalnih ustanov ter protokola Republike Slovenije, opravila presojo in ocenjevanje prispelih predlogov.

Izbrana rešitev bo nagrajena s finančno nagrado v višini 5.000 evrov in priložnostjo za promocijo linije uniform na največjem svetovnem dogodku tega in prihodnjega leta.

Javni natečaj za dizajn uniforme za slovensko udeležbo za EXPO

Prijavnica za natečaj za uniforme

Deli: FB TW
  • Facebook
  • Twitter
  • instagram

#exposlovenia
#ifeelslovenia
#beethefuture

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60, SI-1000 Ljubljana +386 1 589 18 70