Na slovenskem paviljonu v Dubaju so praznovale ženske z vsega sveta

09.03.2022
Dubaj / Ljubljana, 9. marec 2022 – Na slovenskem paviljonu v Dubaju smo 8. marec, dan žena, obeležili na prav poseben način. Skupaj s podjetjem Kinezika in Skupnostjo slovenskih naravnih zdravilišč smo namreč pripravili posebna darila za obiskovalke slovenskega paviljona, razpršila za obraz s slovensko termalno vodo ter eteričnim oljem sivke, zvečer pa smo združili moči z modnima oblikovalkama Tjašo Škapin in Lucijo Zorko iz Isydora Luxury Silk Art in gostili modno revijo, ki je povezala ženske vsega sveta.

Tjaša Škapin Couture in Isydora Luxury Silk Art se na slovenskem paviljonu predstavljata v sklopu predzadnje tematike, kulturne in kreativne industrije. Tjaša Škapin je vrhunska modna oblikovalka, ki zase pravi, da ustvarja oblačila, k se vtisnejo v srce in v tistih, ki jih nosijo, prebudijo najboljše, Lucija Zorko pa z ročno izdelanimi svilenimi pregrinjali obuja vrednote in veščine, ki zaradi hitrega stila življenja počasi tonejo v pozabo. Oblikovalki sta združili moči in na slovenskem paviljonu, v počastitev dneva žena, pripravili modno revijo, ki je pokazala, kako edinstvena je vsaka ženska.

Modna oblikovalka Tjaša Škapin se je predstavila s svojo najnovejšo kolekcijo "Kras po moje", v kateri se zrcalijo naravne lepote Slovenije. V njej je zaobjela odtenke modre, od turkiznih odenkov, ki spominjajo na lepoto reke Soče, do modrine noči, ko se morje in nebo zlijeta v eno sredi Pirana. Tjašin neusahljiv vir navdiha je kraška pokrajina, kar se odraža v milini njenih kreacij, na drugi strani pa tudi v vihravosti in razgibanosti, saj je tu doma burja.

Modna revija je pritegnila ženske z vsega sveta, vseh narodnosti in kultur, ki so z nami praznovale ta dan. Pridružil se nam je tudi Mr. Dubai, ki je vsaki izmed njih podaril vrtnico.  Ko ženske združijo moči, postanejo neustavljive, pravi rek, ki sta ga brez dvoma potrdili ženski, ki vsaka s svojo zgodbo dokazujeta, da je vsaka ženska dovolj močna, da doseže vse, kar si želi. 

Fotografije v mediateki >>

Deli: FB TW
  • Facebook
  • Twitter
  • instagram

#exposlovenia
#ifeelslovenia
#beethefuture

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60, SI-1000 Ljubljana +386 1 589 18 70