Slovenski paviljon bo v prihodnjih dneh obiskal najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar

24.02.2022
Slovenski kolesarski superšampion Tadej Pogačar bo naš paviljon obiskal dan po zaključku letošnje dirke po Združenih arabskih emiratih. Na dirki bo branil barve svojega moštva, vedno pa brani tudi slovenske barve in širi ugled naše domovine po vsem svetu.

Tadej Pogačar bo na slovenskem paviljonu na Expu 2020 gost dogodka, ki je nastal v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo, Medexom in izvajalcem slovenske predstavitve na Expu, javno agencijo Spirit Slovenija.

Na dogodku bomo lahko slišali vtise Tadeja Pogačarja po dirki po ZAE, spoznali njegovo vez s slovenskim turizmom in medom kot eno naših najboljših tradicij. Videli pa bomo tudi svetovno premiero novega videa, ki promovira kolesarska doživetja po Sloveniji s Tadejem v glavni vlogi.

Dogajanje na slovenskem paviljonu bo živahno vso nedeljo, 27. 2. 2022, posebej pa bo veselo po 17.30, ko na paviljonu pričakujemo prihod našega kolesarskega junaka.

Pestro dogajanje bo sicer zaznamovalo celoten konec tedna, ko bo na slovenskem paviljonu nastopil tudi Klemen Slakonja z zasedbo Small Band.

Deli: FB TW
  • Facebook
  • Twitter
  • instagram

#exposlovenia
#ifeelslovenia
#beethefuture

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60, SI-1000 Ljubljana +386 1 589 18 70