Slovenski paviljon obiskal minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič. Odprl je poslovni forum, namenjen razvoju pametnih mest.

08.11.2021

Slovenski paviljon je minule dni gostil ministra za digitalno preobrazbo Marka Borisa Andrijaniča, ki je bil gost dveh odmevnih poslovnih dogodkov, poslovnega foruma, namenjenega razvoju pametnih mest, ki sta ga soorganizirala javna agencija Spirit Slovenija v sodelovanju z združenjem Yes, ter dogodka, ki ga je gostilo podjetje BTC in na katerem je predstavilo edinstven in inovativen slovenski ekosistem za gradnjo partnerstev v novi digitalni dobi.

Minister, ki ga je ob obisku paviljona navdušeno pozdravila tudi skupina slovenskih turistov, ki je obiskala Expo 2020, je z zadovoljstvom ocenil predstavitev Slovenije na tem dogodku. Digitalne in interaktivne rešitve, s katerimi obiskovalcem Expa 2020 predstavljamo potenciale slovenske ustvarjalnosti, je z zanimanjem preizkusil tudi sam, prav tako pa se je podrobneje posvetil tudi animacijskim kotičkom na Trgu Evrope – to je osrednje prizorišče v pritličju slovenskega paviljona – v katerih se je predstavljala Ljubljana.

Fotografije v mediateki >>

Deli: FB TW
  • Facebook
  • Twitter
  • instagram

#exposlovenia
#ifeelslovenia
#beethefuture

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova 60, SI-1000 Ljubljana +386 1 589 18 70